Η εταιρία ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΦΙΔΗΣ , ηγέτης  στα ορθοπεδικά, προθετικά και νοσοκομειακά είδη στην Ελληνική αγορά, η οποία διαθέτει ένα ευρύ και συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο,  με ανάγκες παροχής  ποιοτικών ιατρικών υπηρεσιών και φυσικοθεραπευτικής υποστήριξης, αναζητά για σύγχρονο ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ στην ΑΘΗΝΑ Λ. Συγγρού 29, 11742 συνεργασία με ΦΥΣΙΑΤΡΟ –ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

Στον χώρο αυτό ο συνεργάτες μας θα μπορούν να εξυπηρετούν το δικό τους πελατολόγιο καθώς και το πελατολόγιο της εταιρείας, ενώ θα προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση και ειδικές τιμές στο πελατολόγιο των συνεργατών μας.

Οι όροι συνεργασίας είναι ιδιαίτερα προνομιακοί και περιλαμβάνουν εξοπλισμένα ιατρεία – χώρους εξέτασης, σε κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση (λεωφορεία και μετρό), γραμματειακή υποστήριξη – τηλεφωνικό κέντρο, προβολή στον ιστότοπο της εταιρείας, άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες των συνεργατών μας, εκπτώσεις στα προϊόντα μας κλπ.

Μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον στο email christopher@kifidis-orthopedics.gr ή/και στο τηλέφωνο 210 9236333.

 

 

Μεγάλο ιατρείο Φυσιατρικής (4 Ιατροί) στην Γερμανία (στο Κρέφελντ, κοντά στο Ντύσσελντορφ) με Εξειδίκευση στην Χειροπρακτική Ιατρική (Manuelle Medizin), Οστεοπαθητική και πρόληψη νοσημάτων και σε στενή συνεργασία με φυσικοθεραπευτές και Ιατρούς ψυχοσωματικής και ψυχολόγους ζητά Ειδικευμένο Ιατρό Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (Φυσίατρο) ως υπάλληλο (ambulante kassenärztliche Tätigkeit). Απαραίτητες είναι οι πολύ καλές γνώσεις Γερμανικών γραπτώς και προφορικώς καθώς και ο τίτλος του Ιατρού Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης ή η προσεχής απόκτηση της ειδικότητας. Όσον αφορά στην γραφειοκρατία μπορούμε ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε.

Ενδιαφερόμαστε για μακροχρόνια συνεργασία. Το ωράριό σας θα είναι μόνο καθημερινές και μπορεί να διαμορφωθεί όπως επιθυμείτε κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μας.

Σας παρέχουμε ελκυστικό μισθό, καθώς και δυνατότητα μετεκπαιδεύσεως. Το Κρέφελντ είναι μια πόλη 200.000 κατοίκων στην δυτική Γερμανία, στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας. Έχει πολύ καλή υποδομή (σχολεία, πολιτιστικά δρώμενα, μαγαζιά κτλ.) και πολύ καλή πρόσβαση στο κοντινό αεροδρόμιο του Ντύσσελντορφ, στα τρένα και στους αυτοκινητοδρόμους.

Την αίτηση πρόσληψης (Bewerbung) μπορείτε να την στείλετε στη διεύθυνση Dr. Achim Refisch, Zwergstrasse 7, D-47803 Krefeld ή online στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Υπουργείο Υγείας της Γαλλίας έχει αναθέσει στην εταιρεία μας Medival την κάλυψη ιατρικών θέσεων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σε όλη τη Γαλλία.

Αναζητούμε ιατρούς από όλη την Ευρώπη. Απευθυνόμαστε στην Ελληνική εταιρία Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης έτσι ώστε να αναρτήσετε στην ιστοσελίδα σας καθώς και στη σελίδα σας στο facebook την ακόλουθη αγγελία σχετικά με τη ζήτηση Φυσίατρων στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα την άμεση ανάγκη για κάλυψη μιας θέσης σε ιδιωτικού (μη κερδισκοπικού χαρακτήρα) κέντρου αποκατάστασης στην κεντρική Γαλλία:

"Ζητούνται Ελληνες Φυσίατροι για άμεση πρόσληψη σε κέντρο αποκατάστασης στην κεντρική Γαλλία. Eξαιρετικές αποδοχές και δυνατότητα γρήγορης εξέλιξης (δυνατότητα Συνεχιζόμενης Ιατρικής Επιμόρφωσης σε συνεργασία με Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, management ομάδας,..). Αναλαμβάνουμε την εγγραφή στον Ιατρικό Σύλλογο και εξασφαλίζουμε την κατοικία του ιατρού για τους πρώτους 3-6 μήνες."

 

Πληροφορίες:

Mia Αθανασίου
Υπεύθυνη προσλήψεων Medival
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Tηλ. 0033 1 44 83 04 16

Συνάδελφος Νευρολόγος ενδιαφέρεται να αγοράσει ΗΜΓράφο  όχι καινούριο.

Για συνενόηση καλέστε στο κινητό : 6944184088 κ. Ράπτη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(+30) 210.8251677

Ελληνική Εταιρεία Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης
Τ.Θ. 13670 Αθήνα,
Αττική 103 10 Greece

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Φόρμα Σύνδεσης