Το Υπουργείο Υγείας της Γαλλίας έχει αναθέσει στην εταιρεία μας Medival την κάλυψη ιατρικών θέσεων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σε όλη τη Γαλλία.

Αναζητούμε ιατρούς από όλη την Ευρώπη. Απευθυνόμαστε στην Ελληνική εταιρία Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης έτσι ώστε να αναρτήσετε στην ιστοσελίδα σας καθώς και στη σελίδα σας στο facebook την ακόλουθη αγγελία σχετικά με τη ζήτηση Φυσίατρων στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα την άμεση ανάγκη για κάλυψη μιας θέσης σε ιδιωτικού (μη κερδισκοπικού χαρακτήρα) κέντρου αποκατάστασης στην κεντρική Γαλλία:

"Ζητούνται Ελληνες Φυσίατροι για άμεση πρόσληψη σε κέντρο αποκατάστασης στην κεντρική Γαλλία. Eξαιρετικές αποδοχές και δυνατότητα γρήγορης εξέλιξης (δυνατότητα Συνεχιζόμενης Ιατρικής Επιμόρφωσης σε συνεργασία με Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, management ομάδας,..). Αναλαμβάνουμε την εγγραφή στον Ιατρικό Σύλλογο και εξασφαλίζουμε την κατοικία του ιατρού για τους πρώτους 3-6 μήνες."

 

Πληροφορίες:

Mia Αθανασίου
Υπεύθυνη προσλήψεων Medival
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Tηλ. 0033 1 44 83 04 16

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(+30) 210.8251677

Ελληνική Εταιρεία Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης
Τ.Θ. 13670 Αθήνα,
Αττική 103 10 Greece

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Φόρμα Σύνδεσης