Μεγάλο ιατρείο Φυσιατρικής (4 Ιατροί) στην Γερμανία (στο Κρέφελντ, κοντά στο Ντύσσελντορφ) με Εξειδίκευση στην Χειροπρακτική Ιατρική (Manuelle Medizin), Οστεοπαθητική και πρόληψη νοσημάτων και σε στενή συνεργασία με φυσικοθεραπευτές και Ιατρούς ψυχοσωματικής και ψυχολόγους ζητά Ειδικευμένο Ιατρό Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (Φυσίατρο) ως υπάλληλο (ambulante kassenärztliche Tätigkeit). Απαραίτητες είναι οι πολύ καλές γνώσεις Γερμανικών γραπτώς και προφορικώς καθώς και ο τίτλος του Ιατρού Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης ή η προσεχής απόκτηση της ειδικότητας. Όσον αφορά στην γραφειοκρατία μπορούμε ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε.

Ενδιαφερόμαστε για μακροχρόνια συνεργασία. Το ωράριό σας θα είναι μόνο καθημερινές και μπορεί να διαμορφωθεί όπως επιθυμείτε κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μας.

Σας παρέχουμε ελκυστικό μισθό, καθώς και δυνατότητα μετεκπαιδεύσεως. Το Κρέφελντ είναι μια πόλη 200.000 κατοίκων στην δυτική Γερμανία, στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας. Έχει πολύ καλή υποδομή (σχολεία, πολιτιστικά δρώμενα, μαγαζιά κτλ.) και πολύ καλή πρόσβαση στο κοντινό αεροδρόμιο του Ντύσσελντορφ, στα τρένα και στους αυτοκινητοδρόμους.

Την αίτηση πρόσληψης (Bewerbung) μπορείτε να την στείλετε στη διεύθυνση Dr. Achim Refisch, Zwergstrasse 7, D-47803 Krefeld ή online στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(+30) 210.8251677

Ελληνική Εταιρεία Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης
Τ.Θ. 13670 Αθήνα,
Αττική 103 10 Greece

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Φόρμα Σύνδεσης