Κατά τη διάρκεια της Τακτικής Εκλογοαπολογιστικήες Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΕΕΦΙΑΠ), η οποία πραγματοποιηθήκε στις 19 Ιανουαρίου 2019 στο Ασκληπιείο Βούλας εν πλήρη απαρτία, συστήθηκε το νέο Δ.Σ. ως εξής:

Πρόεδρος:
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ

Aντιπρόεδρος Α':
ΣΓΑΝΤΖΟΣ ΜΑΡΚΟΣ

Aντιπρόεδρος Β':
ΑΡΜΑΚΟΛΑ ΦΙΛΟΜΕΝΗ

Γενικός Γραμματέας:
ΜΙΧΑ ΜΑΡΙΑ

Ειδικός Γραμματέας:
ΤΖΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ταμίας:
ΝΑΒΑΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Αναπληρωτής Ταμίας
ΓΡΕΝΤΖΕΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

Επιστημονική - Εκπαδευτική Επιτροπή ΕΣΥ:
ΚΟΤΡΩΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Επιστημονική - Εκπαιδευτική Επιτροπή Ελευθεροεπαγγελματιών:
ΓΑΛΑΤΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Επαγγελματική επιτροπή ΕΣΥ:
ΡΟΥΣΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Επαγγελματική Επιτροπή Ελευθεροεπαγγελματιών:
ΜΑΝΘΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι εξετάσεις για τον ευρωπαϊκό τίτλο της ειδικότητας (UEMS PRM Board Fellowship) θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στις 25/11/2017. Οι εξετάσεις διενεργούνται στην Αγγλική γλώσσα και μπορούν να συμμετέχουν ειδικευόμενοι ΦΙΑπ (δόκιμα μέλη ΕΕΦΙΑπ) καθώς και ειδικευμένοι ιατροί ΦΙΑπ (τακτικά μέλη ΕΕΦΙΑπ).

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων είναι η 30η Σεπτεμβρίου 2017. Αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη σελίδα euro-prm.org.
Link: http://euro-prm.org/index.php?option=com_content&view=article&id=17&Itemid=275&lang=en

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6973032802 ή να στείλετε email στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  .

Με εκτίμηση,
Ν. Μπαρότσης
Εκπρόσωπος ΕΕΦΙΑπ στο UEMS PRM Board

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
 

Το έκτακτο ΔΣ της ΕΕΦΙΑπ της 25ης Φεβρουαρίου 2017, σε πλήρη απαρτία, αποφάσισε ομόφωνα κατόπιν σχετικής εισήγησης του προέδρου Ν. Ρούσσου να συγκαλέσει ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ τη Δευτέρα  13/03/17 και ώρα 08.30 π.μ. στην έδρα της Εταιρείας Καυκάσου 8 Αθήνα. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο του Γ.Ν «Ασκληπιείο Βούλας» την Κυριακή 19/03/2017 και ώρα 10.00 π.μ. με θέμα: «Αλλαγές των καταστατικών των ιατρικών εταιρειών κορμού και του τρόπου χορήγησης των ιατρικών ειδικοτήτων» ημερήσια διάταξη «Ενημέρωση των μελών επί των τελευταίων εξελίξεων».

Θεωρούμε επιβεβλημένη την παρουσία όλων σε αυτήν την Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Με εκτίμηση,
Νικόλαος Ρούσσος
Πρόεδρος ΕΕΦΙΑπ.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το UEMS PRM Board πρόσφερε μειωμένα τέλη πιστοποιήσεων το 2016 με την ευκαιρία εορτασμού 25 ετών από την ίδρυση του.

Το ΔΣ του UEMS PRM Board λαμβάνοντας υπόψιν τον αυξημένο αριθμό αιτήσεων για πιστοποιήσεις και επαναπιστοποιήσεις καθώς και τις υπάρχουσες οικονομικές συγκυρίες σε Ευρωπαϊκές χώρες, αποφάσισε να παρατείνει την περίοδο μειωμένων τελών πιστοποίησης μέχρι τέλους Ιουνίου 2017. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: http://euro-prm.org/index.php?option=com_content&view=article&id=92:25th-uems-prm-board-anniversary&catid=22&Itemid=136&lang=en

 

Με εκτίμηση,

Ν. Μπαρότσης
Εκπρόσωπος ΕΕΦΙΑπ στο UEMS PRM Board

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε  ότι η χώρα μας, μέσω του  Τμήματος Mελέτης και Αποκατάστασης Βλαβών Νωτιαίου Μυελού της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης – ΕΕΦΙΑπ, μετέχει σαν επίσημο μέλος στην Διεθνή Εταιρεία Νωτιαίου Μυελού (InternationalSpinalCordSociety - ISCoS). Το σύμφωνο συνεργασίας ολοκληρώθηκε και εγκρίθηκε κατά την ετήσια γενική συνέλευση της ISCoS που έλαβε χώρα κατά το 55ο συνέδριο της ISCoS στην Βιέννη, 14-16 Σεπτεμβρίου 2016. 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Mελέτης και Αποκατάστασης Βλαβών Νωτιαίου Μυελού της ΕΕΦΙΑπ

 

Χριστίνα-Αναστασία ΡΑΠΙΔΗ

ιατρός Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης

Δ/ντρια ΕΣΥ, ΓΝΑ “Γ.Γεννηματάς”

Πρόεδρος του Τμήματος Mελέτης και Αποκατάστασης

Βλαβών Νωτιαίου Μυελού της ΕΕΦΙΑπ

e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

mobile tel: +306942404275

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΛΙΝΙΚΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ (ΠΟΣΚΕ)

ΚΑΥΚΑΣΟΥ 8, ΑΘΗΝΑ Τ.Κ 11362 ΤΗΛ.210-9959181,FAX:210-9916854 Email: poske2013@gmail.com Δνση Επικοινωνίας : Χαρ.Τρικούπη 12 Ηλιούπολη

 

ΠΡΟΣ:  Πρόεδρο ΕΟΠΥΥ

               κ. Σωτήρη Μπερσίμη

            

 ΘΕΜΑ:  ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΟΠΥΥ

 

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

 

Κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων της υποεπιτροπής διαπραγμάτευσης για τις ιατρικές πράξεις και διαγνωστικές εξετάσεις, ενημερωθήκαμε ότι θα υπάρξει παράταση των συμβάσεων έως 31-10-2016 για να υπάρξει ικανός χρόνος διαβούλευσης για την υπογραφή των νέων συμβάσεων.....

Attachments:
Download this file (2016-09-14-paratash-eopyy.pdf)2016-09-14-paratash-eopyy.pdf[ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΟΠΥΥ]217 kB

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(+30) 210.8251677

Ελληνική Εταιρεία Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης
Τ.Θ. 13670 Αθήνα,
Αττική 103 10 Greece

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Φόρμα Σύνδεσης