Εκλογές Τμημάτων Ειδικού Ενδιαφέροντος ΕΕΦΙΑπ
 
Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο Αμφιθέατρο του νοσοκομείου “Ασκληπιείο Βούλας”, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015, κατά τη μεσημβρινή διακοπή της ημερίδας “ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ”.
 
Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη της ΕΕΦΙΑπ , που έχουν ήδη εγγραφεί στα αντίστοιχα Τμήματα Ειδικού Ενδιαφέροντος. Την ημέρα των εκλογών, θα δοθεί η δυνατότητα κατά τα διαλείμματα της ημερίδας, να εγγραφούν ως μέλη των τμημάτων όσοι συνάδελφοι το επιθυμούν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές μέλους ΕΕΦΙΑπ μέχρι και το έτος 2014.
 
Στις εκλογές θα δοθεί επίσης η δυνατότητα ψήφου δι΄ αντιπροσώπου. Ο ενδιαφερόμενος, ο οποίος θα πρέπει είτε να είναι μέλος του συγκεκριμένου τμήματος είτε να εγγραφεί ως μέλος την ημέρα των εκλογών σύμφωνα με την διαδικασία η οποία αναφέρεται ανωτέρω, θα πρέπει να συμπληρώσει και να υπογράψει την ειδική εκλογική εξουσιοδότηση (πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το έντυπο) και να την παραδώσει στον αντιπρόσωπο της επιλογής του. Ο  αντιπρόσωπος θα παραδώσει την εξουσιοδότηση στην εφορευτική επιτροπή κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Ο κάθε αντιπρόσωπος επιτρέπεται να εκπροσωπεί μόνο ένα συνάδελφο.
 
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο με τα ονόματα των υποψηφίων για τις διοικούσες επιτροπές καθώς και τα μέλη των τμημάτων.
 
Τα μέλη του κάθε τμήματος μπορούν να ψηφίσουν μέχρι και πέντε υποψήφιους, βάζοντας σταυρό δίπλα στο όνομα υποψηφίου.
 
Για το ΔΣ της ΕΕΦΙΑπ,
 
Ο Πρόεδρος
Ν. Ρούσσος
 
Η Γενική Γραμματέας
Ε. Μαραγκουδάκη

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(+30) 210.8251677

Ελληνική Εταιρεία Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης
Τ.Θ. 13670 Αθήνα,
Αττική 103 10 Greece

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Φόρμα Σύνδεσης