Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι εξετάσεις για τον ευρωπαϊκό τίτλο της ειδικότητας UEMS PRM Board Fellowship θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στις 24/11/2018. Οι εξετάσεις διενεργούνται στην Αγγλική γλώσσα και μπορούν να συμμετέχουν ειδικευόμενοι ΦΙΑπ από το 3ο έτος της ειδικότητας (δόκιμα μέλη ΕΕΦΙΑπ) καθώς και ειδικευμένοι ιατροί ΦΙΑπ (τακτικά μέλη ΕΕΦΙΑπ).

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων είναι η 30η Σεπτεμβρίου 2018. Αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη σελίδα euro-prm.org . Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εκπρόσωπο της ΕΕΦΙΑπ στο UEMS PRM Board κ.Νικόλαο Μπαρότση στο τηλέφωνο 6973032802.

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους της Γραμματείας ΕΕΦΙΑπ.
Εύα Μαραγκουδάκη
Γενική Γραμματέας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι εξετάσεις για τον ευρωπαϊκό τίτλο της ειδικότητας (fellowship of the UEMS PRM Board) θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν τα δόκιμα (ειδικευόμενοι από το 3ο έτος ειδικότητας) και τακτικά μέλη της ΕΕΦΙΑπ. Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων έχει ορισθεί η 30η Σεπτεμβρίου 2016. Παρακαλούμε για την έγκαιρη συμπλήρωση της αίτησης και κατάθεση των δικαιολογητικών εκπρόσωπο ΕΕΦΙΑπ στο UEMS PRM Board καθώς η ημερομηνία είναι καταληκτική και δεν δίνεται παράταση.

Περισσότερα... →

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΦΙΑπ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους συναδέλφους:

ΛΟΥΚΑ ΒΑΣΣΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΖΑΧΑΡΗ

ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΟΥΤΣΑΚΗ

ΕΛΕΝΗ ΜΟΥΜΤΖΗ 

ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΠΑΓΚΑΛΗ 

ΕΛΕΝΗ ΣΟΛΙΔΑΚΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΖΑΝΟ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ


για την επιτυχία τους στις εξετάσεις του European PRM Board, καθώς και στους

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΤΣΙΦΗ

ΕΥΘΥΜΙΟ ΚΟΥΛΟΥΛΑ


για την πιστοποίησή τους ως European PRM Board SENIOR FELLOWS.

Για το ΔΣ,

Ν. Μπαρότσης
Ειδικός Γραμματέας ΕΕΦΙΑπ

ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΜΕΑ ΤΟΥ 2015 ΤΗΣ ΕΕΦΙΑΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΛΑΒΩΝ ΝΩΤΙΑΙΟΥ ΜΥΕΛΟΥ

 

Η Ελληνική Εταιρεία Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης διοργανώνει κάθε χρόνο εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Το 2015, η χρονική αυτή στιγμή συνέπεσε με την ολοκλήρωση της Ελληνικής έκδοσης του “International Perspectives on Spinal Cord Injury, WHO 2013” του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας- μιας επιστημονικής Αναφοράς (σε μορφή συγγράμματος) με τον ελληνικό τίτλο: «Διεθνείς προοπτικές για την Κάκωση Νωτιαίου Μυελού». η οποία είναι συνέχεια της προσπάθειας προώθησης θεμάτων αναπηρίας από τον ΠΟΥ με το σύγγραμμα που προηγήθηκε το 2011, “World Report on Disability”, WHO 2011.

Περισσότερα... →

PersuadersRivièreμια εταιρία εργατικού δυναμικού, με έδρα το Παρίσι, η οποία είναι εξειδικευμένη στον ιατρικό τομέα, αναζητεί ιατρούς Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης που επιθυμούν να εργαστούν στην Γαλλία.

Attachments:
Download this file (Αγγελία Ιατρούς MPR PDF.pdf)Αγγελία Ιατρούς MPR PDF.pdf[Ευκαιρία καριέρας στη Γαλλία για Ιατρούς Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης]262 kB

Η ΕΕΦΙΑπ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ανέλαβε τη διοργάνωση της ESPRM general assembly & UEMS PRM Section and Board spring meeting στην Αθήνα, από 25-27 Φεβρουαρίου 2016. Αναμένεται ότι θα συμμετέχουν περισσότεροι από 60 εκπρόσωποι από όλες τις χώρες της Ευρώπης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(+30) 210.8251677

Ελληνική Εταιρεία Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης
Τ.Θ. 13670 Αθήνα,
Αττική 103 10 Greece

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Φόρμα Σύνδεσης