Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης και της Οργανωτικής Επιτροπής, έχω την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσω στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σπονδυλικής Στήλης, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Imperial της Λάρισας, από τις 24 έως και τις 26 Οκτωβρίου 2014.

Φιλοδοξία του συνεδρίου είναι να συμβάλλει ουσιαστικά στη δια βίου μάθηση, μέσω των διαλέξεων καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων συναδέλφων, την ενημέρωση σχετικά με τις νεώτερες εξελίξεις, την ανταλλαγή απόψεων, τη συζήτηση περιστατικών και τις εποικοδομητικές αντιπαραθέσεις που θα προκύψουν.

Βασικός στόχος μας είναι η ανάπτυξη μίας ποικιλίας θεμάτων που θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα της παθολογίας της σπονδυλικής στήλης. Τα θέματα αυτά θα απευθύνονται τόσο στον έμπειρο ειδικό, όσο και στο νέο ειδικευόμενο. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στα επίκαιρα ερωτήματα που απασχολούν το χειρουργό της σπονδυλικής στήλης, καθώς και σε στρογγυλά τραπέζια και διαλέξεις που έχουν ως σκοπό τη συμπλήρωση της θεματολογίας των προηγούμενων συνεδρίων.

Παράλληλα με το Συνέδριο, θα διεξαχθεί σε συνεργασία με τον οργανισμό AO Spine, διεθνές συμπόσιο εστιασμένο στη «Γηράσκουσα Σπονδυλική Στήλη», θέμα αρκετά επίκαιρο δεδομένης της γήρανσης του πληθυσμού.

Καλούμε όλους να ανταποκριθείτε θετικά στην πρόσκληση μέσω της ενεργού συμμετοχής σας, η οποία θα αναδείξει το έργο σας και θα συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων του συνεδρίου.

Η πόλη της Λάρισας καθώς και η ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας θα σας εξασφαλίσουν μία ενδιαφέρουσα και ευχάριστη διαμονή.

Με Φιλικούς Χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης 
Κωνσταντίνος Ν. Πατεράκης

URL: http://spine-congress.gr/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(+30) 210.8251677

Ελληνική Εταιρεία Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης
Τ.Θ. 13670 Αθήνα,
Αττική 103 10 Greece

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Φόρμα Σύνδεσης