Σας ενημερώνουμε ότι εφέτος το European Summer School of Marseille και το International Teaching Programme της COFEMER θα διεξαχθούν με κοινό πρόγραμμα, κατά τη διάρκεια του Πανευρωπαϊκού συνεδρίου της ESPRM.

Οι ειδικευόμενοι συνάδελφοι, μέλη της ΕΕΦΙΑπ πρέπει μέχρι και τις 2 Απριλίου 2014 να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση που θα βρουν εδώ και εντός της ίδιας ππροθεσμίας να αποστείλουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  βεβαίωση του νοσοκομείου τους από την οποία να προκύπτει ο εκτιμώμενος χρόνος ολοκλήρωσης της ειδικότητας.


Διευκρινίζουμε ότι για την παρακολούθηση του ESM/ITP απαιτείται η εγγραφή στο συνέδριο και η πληρωμή κόστους συμμετοχής συνεδρίου για ειδικευόμενους. Οι συνάδελφοι οι οποίοι θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον σύμφωνα με τα ανωτέρω μπορούν να το παρακολουθήσουν και να λάβουν σχετική βεβαίωση. Δυο από τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι θα επιλεγούν από το ΔΣ της ΕΕΦΙΑπ βάσει της ημερομηνίας ολοκλήρωσης της ειδικότητας και μη παρακολούθησης της ίδιας εκδήλωσης στο παρελθόν, θα τύχουν δωρεάν διαμονής από 26 μέχρι και 30 Μαίου.

Επίσημη γλώσσα η Αγγλική. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες να επισκεφθούν την ιστοσελίδα προγράμματος του συνεδρίου και να επικοινωνήσουν με τον Ν. Μπαρότση (6973032802).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(+30) 210.8251677

Ελληνική Εταιρεία Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης
Τ.Θ. 13670 Αθήνα,
Αττική 103 10 Greece

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Φόρμα Σύνδεσης