Αγγελία Medival

Αγαπητέ ιατρέ,

Θα ήθελα με αυτό το μήνυμα να σας ενημερώσω ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή περισσότερες από 4.000 διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε δημόσια νοσοκομία και κλινικές στη Γαλλία.

Τα γαλλικά νοσοκομεία απευθύνονται επανειλημένως σε εμάς αναζητώντας ιατρό με τη δική σας ειδικότητα για άμεση πρόσληψη.

Η εταιρεία μας, Medival,  εξειδικεύεται στην αναζήτηση και επιλογή ανθρώπινου δυναμικού για εξατομικευμένη και αποτελεσματική πρόσηψη στα γαλλικά νοσοκομεία : παρουσιάζουμε τα καλύτερα προφίλ των ιατρών που ασκούν σε χώρες της Ε.Ε και επιθυμούν να συνεχίσουν ή/και να ξεκινήσουν μια νέα καρίερα στην Γαλλία (στο Παρίσι και άλλες πόλεις της επαρχίας).

Αξιολογούμε τα επαγγελματικά σας σχεδια και προτείνουμε θέσεις εργασίας προσαρμοσμένες πλήρως στις προσδοκίες σας (επαγγελματικά-προσωπικά-γεωγραφικά κριτήρια, απολαβες…)

Προϋποθέσεις : ένα ισχυρό κίνητρο για μετακίνηση στη Γαλλία και μια ικανοποιητική γνώση της γαλλικής γλώσσας.

Η MEDIVAL δεν παίρνει καμία προμήθεια από τον ιατρό για το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στους ιατρούς είναι απολυτως δωρεάν  (έξοδα μετακίνησης στη Γαλλία για συνέντευξη, διοικητικές διαδικασίες για την εγκατάσταση στη Γαλλία, εγγραφή στον Ιατρικό Σύλλογο…)

Σκοπός μας, να σας φέρουμε σε επαφή με τα γαλλικά νοσοκομεία και να παρουσιάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υποψηφιότητά σας.

Μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα έτσι ώστε να επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας, να σας καθοδηγήσουμε και να προχωρήσουμε από κοινού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.

Με εκτίμηση,

Mia Athanasiou

Responsable Recrutement Medival